117,1415

Sport

Univerzitet danas poseduje žensku i mušku ekipu u odbojci i rukometu, muške ekipe u košarci i fudbalu, kao i sjajne individualce u tenisu, stonom tenisu, atletici, veslanju, plivanju, boksu, karateu, džudou, badmentonu, šahu… i u mnogim drugim sportskim aktivnostima.

Intenzivno se radi na kreiranju novih sekcija poput vaterpola, plivanja, ženskih ekipa u košarci, fudbalu... Sve je počelo na Menadžerijadi u Budvi 2004. godine, preko mnogih nacionalnih ligaških utakmica i turnira, do turnira "EuroMilano" 2011. godine, "Tournoi Des 5 Ballons" u Parizu i "EuroValencia" u 2012. godini. Najveći uspeh Univerziteta Singidunum je postignut 28. aprila 2013. godine kada je osvojen turnir "EuroIbiza". Svi naši učesnici su osvojili jedno od prva tri mesta u svojoj dispiclini i u ukupnom plasmanu bili ubedljivo prvi ispred kolega iz Španije, Francuske, Italije, Alžira, Libije, itd.

Sport i razonoda

Primarni cilj učestvovanja na svim univerzitetskim sportskim dešavanjima kako ovde tako i u inostranstvu je širenje sportskog duha i predstavljanje našeg Univerziteta na najbolji mogući način, kao i širenje međufakultetske i međuuniverzitetske saradnje.

Sport i razonoda

Među studentima koji se rekreativno bave sportom i brane boje Univerziteta, naše ekipe poseduju i profesionalne sportiste i reprezentativce koji sa velikom željom učestvuju u svim aktivnostima Univerziteta Singidunum.

Sport i razonoda

Studenti koji žele da se uključe u neku od ekipa treba da se prijave na e-mail: parlament|mmnkk|singidunum.ac.rs ili na mdimitrijevic|mmnkk|singidunum.ac.rs

Univerzitet Singidunum © 2024