118,7428

Poziv - Dan sporta na Univerzitetu Singidunum

U sredu, 10. maja 2017. godine, sa početkom u 12 časova na Univerzitetu Singidunum će se održati manifestacija Dan sporta u organizaciji profesora i studenata Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu.

dan-sporta-01

Cilj je da zajedno sa učenicima srednjih škola, studentima i profesorima damo doprinos promociji sporta i zdravog života, kroz druženje, predavanja i razgovor sa našim vrhunskim sporstistima. Danu sporta prisustvovaće Nataša Kovačević, Predrag Drobnjak, Milan Gurović i Vuk Milutinović.

Natasa Kovacevic Predrag Drobnjak
Milan Gurovic Vuk Milutinovic

Predviđen je i zajednički javni čas fizičkog vaspitanja za oko 200 studenata i učenika u dvorištu Univerziteta Singidunum.

dan-sporta-02

Pored sticanja znanja i mogućnosti razgovora sa sportistima čija imena su obeležila i dalje obeležavaju srpsku i svetsku sportsku scenu, omogućeno je da:

  • svi đaci srednjih škola učesnici ovog događaja, dobiju sertifikate koji će ih osloboditi polaganja teorijskog dela prijemnog ispita na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu i na fakultetima integrisanog Univerziteta Singidunum;
  • svi profesori dobiju sertifikate koje mogu iskoristiti u svrhu dobijanja poena za svoje stručno usavršavanje.

dan-sporta-03

Sve dodatne informacije i prijave putem maila ffkms|mmnkk|singidunum.ac.rs

Na sledećem videu možete pogledati atmosferu sa prošlogodišnje manifestacije Dan sporta na Univerzitetu Singidunum:

 

Dan sporta Video shot

Univerzitet Singidunum ©